назад

Семінар “Гендерно обумовлене насильство в умовах збройного конфлікту: Організація надання правової допомоги”

Gen121 червня 2017 року в конференц – залі агентств ООН, за адресою вул. Весніна, 5, м. Харків відбувся семінар на тему: “Гендерно обумовлене насильство в умовах збройного конфлікту: Організація надання правової допомоги”,  який було організовано для працівників місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Бюро правової допомоги. У заході також  взяли участь директор Бородавка А.І. та представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях.

Gen121 червня 2017 року в конференц – залі агентств ООН, за адресою вул. Весніна, 5, м. Харків відбувся семінар на тему: “Гендерно обумовлене насильство в умовах збройного конфлікту: Організація надання правової допомоги”,  який було організовано для працівників місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Бюро правової допомоги. У заході також  взяли участь директор Бородавка А.І. та представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях.Питання, які розглядалися:

  • Поняття та чинники гендерно-обумовленого насильства;
  • Вплив військового конфлікту на гендерне насильство, прояви різних видів насильства.
  • Можливості реагування на гендерно-обумовлене насильство в Україні.
{module 2017-06-21 Семінар “Гендерно обумовлене насильство в умовах збройного конфлікту}
Для учасників заходу було проведено  аналіз статистичних показників гендерного-насильства у Луганській та Харківській областях. Також було доведено актуальну інформацію про діючі пункти допомоги до яких можна звернутися за допомогою постраждалим від гендерного насильства.