назад
13.03.17

Семінар на тему: “Гендерна рівність”

06 березня 2017 року на виконання Меморандуму про співпрацю між Золотоніським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Золотоніським міськрайонним центром зайнятості від 13.12.2016 року та спільного плану дій, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі — Центр) Тетяна Жалобна спільно з фахівцем з профорієнтації Золотоніського міськрайонного центру зайнятості Наталією Котишевою провели семінар на тему: “Гендерна рівність”.

gender-rivn-seminar

Мета заходу полягала у підвищенні рівня проінформованості щодо особливостей формування лідерських якостей жінки в суспільстві та впливу гендерних стереотипів на поведінку людини.

У роботі семінару взяли участь 15 жінок, які знаходяться на обліку у міськрайонному центрі зайнятості. Захід пройшов в умовах конструктивного діалогу та взаємодовіри. Робота проходила жваво і цікаво, всі присутні активно висловлювали свої думки, обмінювалися досвідом та своїми планами на майбутнє.

Серед присутніх поширено інформаційний матеріал з контактними даними Центру