назад

Семінар на тему: «Легальна зайнятість. Попередження трудової міграції» для осіб, які стоять на обліку в районних центрах зайнятості

25.01.2017 - RSZ 2Одним із основних пріоритетів роботи місцевого центру є надання безоплатної правової допомоги населенню. На виконання домовленостей про співробітництво між Бердичівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та районними центрами зайнятості фахівці Бердичівського місцевого центру, Андрушівського та Чуднівського бюро правової допомоги провели ряд семінарів на тему: «Легальна зайнятість. Попередження трудової міграції» для осіб, які стоять на обліку в районних центрах зайнятості.

Під час проведення правоосвітніх семінарів поряд із питаннями, які безпосередньо стосуються роботи місцевого центру та бюро правової допомоги, громадяни звертались за консультаціями щодо земельних питань, оформлення права власності на нерухоме майно, порядок оформлення спадщини.

25.01.2017 - RSZ 1 25.01.2017 - RSZ 3

Окремо працівники місцевого центру та бюро зупинили увагу на особливостях роботи місцевого центру та бюро, а саме: порядок звернення; перелік документів, які потрібно подавати для отримання допомоги; порядок надання адвоката та інші.