назад

У січні в Миколаївському районному центрі зайнятості відбувся семінар на тему «Легалізація зайнятості населення – крок на зустріч Вашим працівникам».

До участі у семінарі було запрошено працівників Державної праці в Миколаївській області, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області, представників сільських рад та об’єднаних територіальних громад Миколаївського району.

1237

Метою заходу було надання роз’яснень стосовно змін в законодавстві, що стосуються різних аспектів діяльності підприємств, організацій та установ всіх форм власності.

Учасникам семінару надано консультації щодо практичного застосування норм законодавства про працю в конкретних ситуаціях, які виникають у взаємовідносинах між роботодавцем та найманим працівником, та шляхи їх вирішення.

Працівниками Регіонального центру надано відповіді на запитання щодо надання безоплатної правової допомоги та внесення змін до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в частині розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Семінар був проведений не даремно. Як наслідок, до бюро та центрів правової допомоги за роз’ясненням з питань безоплатної вторинної правової допомоги вже звернулось 10 осіб.