назад

Семінар в обласній науковій бібліотеці

2016 03 23 Р122 березня 2016 року в Чернівецькій обласній науковій бібліотеці ім. М. Івасюка, відбувся семінар за участі працівників Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, керівника Центру надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради, студентів ЧНУ ім. Ю. Федьковича та юридичного коледжу, слухачів Буковинського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів та “Університету третього віку” Чернівецького комунального територіального центру соціального обслуговування “Турбота”, а також працівників публічних бібліотек.

2016 03 23 Р2Під час свого виступу начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Чернівецького МЦ з надання БВПД  Семенюк Л. Г. розповіла про систему безоплатної правової допомоги, роз’яснила слухачам як і де можна отримати таку допомогу. Було наголошено, що Чернівецький місцевий центр у своїй роботі керується Законом України “Про безоплатну правову допомогу”, який регулює правовідносини у сфері надання безоплатної правової допомоги суб’єктам права на безоплатну первинну правову допомогу та суб’єктам права на безоплатну вторинну правову допомогу. Під час виступу учасники семінару отримали інформаційні буклети з тематикою БПД та їх було поінформовано про гарячу телефонну лінію системи БВПД.

Протягом семінару кожен міг висловитися та отримати відповідь на питання, яке його зацікавило.

Виконувач обов’язків директора бібліотеки Філяк Наталія Миколаївна запропонувала надалі свою співпрацю із Чернівецьким МЦ з надання БВПД, адже за її словами досить багато відвідувачів бібліотеки звертаються до них за допомогою, в тому числі правовою.

2016 03 23 Р32016 03 23 Р4