назад
26.10.15

Семінар з освітянами м. Шепетівки

rexieAB J0M     23 жовтня 2015 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Святослав Футій та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік взяли участь у семінарі з директорами шкіл та завідувачами дитячих навчальних закладів м. Шепетівки щодо популяризації системи безоплатної правової допомоги в Україні та діяльності Шепетівського місцевого центру.

     Святослав Футій розповів про напрями роботи Шепетівського місцевого центру, зупинився на роз’ясненні Закону України “Про безоплатну правову допомогу” в частині її надання населенню у цивільних та адміністративних справах, відповів на запитання учасників семінару стосовно порядку звернень громадян до місцевого центру.

     По завершенню заходу Юлією Школьнік роздано друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Шепетівський місцевий центр з надання БВПД, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

     Директори шкіл та завідувачі дитячих навчальних закладів запропонували провести такі семінари з колективами усіх шкіл та ДНЗ міста.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/26{/gallery}