назад

Семінар з питань інформаційного супроводження діяльності місцевих центрів

Семінар 223 листопада 2016 року у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області відбувся семінар з питань інформаційного супроводження діяльності місцевих центрів для працівників відділів правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Луцького, Ковельського та Володимир-Волинського місцевих центрів з надання БВПД.

В ході семінару у форматі конструктивної бесіди та обговорення було проведено колективний аналіз стану сприйняття системи безоплатної вторинної правової допомоги різними цільовими категоріями на рівні регіону та окреслено стратегічні цілі комунікації, а також сформульовано ключові повідомлення для використання в інформаційній діяльності місцевих центрів з метою зміцнення правової спроможності громад.

Семінар 3
Особливу увагу було приділено підготовці інформаційних матеріалів для розміщення на сайті Регіонального центру та для публікацій у ЗМІ. З метою поширення інформації про безоплатну правову допомогу, акцентовано увагу на взаємодії місцевого центру із засобами масової інформації, громадськими організаціями, органами місцевого самоврядування.

Семінар 1
Одним з ключових аспектів комунікаційної складової діяльності місцевих центрів є поширення інформації про безоплатну правову допомогу за допомогою соціальних медіа. Значна увага приділяється веденню офіційних сторінок у соціальній мережі Facebook. В ході семінару інтеграторам було надано рекомендації щодо вдосконалення роботи у цьому руслі, а також наочно продемонстровано те, як впливає правильне оформлення розміщуваної інформації на її поширення у соціальній мережі.