назад
02.12.19

Сервіс PravoSud стане помічником для фахівців системи БПД

Фахівці системи надання безоплатної правової допомоги отримали доступ до бази даних системи PravoSud. Це передбачено меморандумом про співпрацю міжКоординаційним центром з надання правової допомоги та компанією «Правосуд».  

Юристи та адвокати системи БПД отримали зручний інструмент для пошуку документів та судової практики, їх аналізу, перегляду даних з різних реєстрів та моніторингу судових справ.

«Гравці ринку долучаються до соціальних сервісів держави: надання безоплатної правової допомоги найбільш незахищеним верствам населення тепер отримає потужну підтримку від компанії «PravoSud». Соціальна відповідальність бізнесу – обов’язкова складова розвитку економіки багатьох розвинутих країн. Чимало сервісів з правової допомоги спирається там на підтримку саме приватних компаній. Приємно, що в Україні теж зростає розуміння того, що розвиток країни спирається не лише на фінансову, а й соціальну стабільність», – наголосив директор Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк.

База документів у системі пошуку та аналізу судової практики PravoSud безперервно зростає, і до кінця міститиме весь обсяг реєстру судових рішень. Зараз у реєстрі є понад 80 млн документів. PravoSud допомагає знайти корисну інформацію за лічені хвилини. Наприклад, отримати дані про те, як той чи інший суддя розглядає ту чи іншу категорію справ, його практику правозастосування. Результати пошуку і подальшого аналізу надаються користувачам в простій і наочній формі – графіки, таблиці. Це ще одна перевага аналітичної системи – візуалізація юридичних даних.

Серед напрямів співпраці Координаційного центру з надання правової допомоги та компанії «Правосуд» – обмін інформаційними, аналітичними та іншими матеріалами, у тому числі розміщених на веб-ресурсах.