назад

Шаховий турнір у системі безоплатної правової допомоги

85-18 лютого 2018 року на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області розпочався шаховий турнір. Участь у ньому мали змогу взяти всі охочі працівники системи безоплатної правової допомоги та адвокати, які співпрацюють з центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області.

«Гра у шахи допомагає розвивати логічне мислення, вибудовувати правильну стратегію дій, із багатьох можливих варіантів обирати правильне рішення. Це гра, яка дозволяє відпочити і одночасно корисно провести час, а головне таке спілкування дозволяє налагодити неформальні стосунки, які дуже допомагають у вирішення виробничих питань, тому ми й вирішили організувати шаховий турнір», – розповідає директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну.

85-2

Взяти участь у шаховому турнірі зголосились і юристи, і адвокати. «Сьогодні перші зимові ігри по шахах, опісля ми зробимо ще й літні. Потім організуємо змагання з тенісу. Серед юристів та адвокатів є художники, музиканти, то я сподіваюсь, що ми ще й творчі зустрічі організуємо, де кожен зможе продемонструвати свої таланти», – розповів ініціатор шахового турніру Валентин Ставчанський.

85-3

Турнір відбуватиметься у 2 тури. Учасники поділені на чотири групи по чотири учасника, які сформовані шляхом випадкового вибору. Напружена атмосфера боротьби панує під час більшості змагань, та цей шаховий турнір, певно, вирізняється дружнім налаштуванням учасників. «Ідея мені сподобалась, бо завжди зустрічаємось і спілкуємось лише на серйозні теми, а сьогодні матимемо змогу відпочити. Моя мета – не перемогти, а добре провести час», – розповів учасник шахового турніру Мурад Усманов.

85-4

Кому вдасться здобути першість у шаховому турнірі, стане відомо наступного тижня. Результати будуть оприлюднені на офіційному сайті Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області можна за адресою: Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Василя Аксенина, 5. Телефон: (0 372) 55 31 38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).