назад
07.12.16

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

lictivka no2 zi cvyatom 766 500x500

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Сьогодні Україна перебуває на порозі вирішальних змін, важливим елементом яких є реформа з децентралізації влади та стрімкий розвиток самоврядування, зокрема, об’єднаних територіальних громад.

Децентралізація – основна реформа, від якої залежить зміцнення самоврядування та регіональний розвиток, економічне та культурне піднесення українських міст і селищ, наповнення місцевих бюджетів коштами, необхідними для модернізації інфраструктури, реалізації важливих будівельних проектів і соціальних програм.

Cаме через органи самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади. Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців. 

     Бажаємо всім міцного здоров’я, добра, благополуччя, родинного затишку та спокою, любові й наснаги, витримки, оптимізму та миру у нашій країні. Нехай ваша професійність і досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку нашої держави.