назад
01.02.16

Шепетівщина: Сільським та селищним головам розповіли про завдання і можливості системи БПД

20160129 123604     Представниця Шепетівського місцевого центру з надання БВПД взяла участь у семінарі із сільськими та селищним головами Шепетівського району.

     29 січня начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Шепетівського місцевого центру з надання БВПД Юлія Школьнік взяла участь у нараді-семінарі із сільськими та селищними головами Шепетівського району, яку проводив заступник голови Шепетівської райдержадміністрації Віталій Янушевський.

     Під час свого виступу Юлія Школьнік ознайомила присутніх з можливостями системи надання безоплатної вторинної правової допомоги в Україні, зокрема напрямками роботи Шепетівського місцевого центру, переліком послуг та порядком їх отримання в центрі.

     Крім того, на семінарі розглядалось питання про виконання п. 8.6 Програми безоплатної правової допомоги населенню Шепетівського району на 2016—2017 роки, у якому йдеться про обладнання у кожній сільській та селищній раді інформаційного стенду для розміщення інформаційних матеріалів про порядок доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги. З цією метою серед сільських та селищних голів було поширено інформаційні листівки, буклети та пам’ятки, з яких сільські мешканці зможуть дізнатися про можливість безоплатно скористатися послугами адвоката у цивільних та адміністративних справах.