назад

Шепетівський місцевий центр провів виїзний прийом громадян у Полонському районі

SAM 1601     18 березня директор Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бузиль та начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Святослав Футій в приміщенні Полонського районного управління юстиції провели виїзний прийом мешканців міста Полонного та Полонського району.

     У цей день до мобільного консультативного пункту звернулися дев’ятеро громадян. Їх цікавили питання щодо вирішення земельних спорів, оформлення спадщини, поновлення порушених прав при звільненні з роботи та встановлення опіки і піклування. Усім громадянам були надані вичерпні консультації, а за письмовими зверненнями трьох громадян вирішується питання про призначення адвокатів для захисту порушених прав у судовому порядку.

     Додамо, що виїзні прийоми громадян фахівцями Шепетівського місцевого центру здійснюються регулярно, відповідно до графіка, в усіх містах та районах, що обслуговуються центром. Така практика дає позитивні результати, оскільки значно спрощує жителям віддалених населених пунктів доступ до безоплатної правової допомоги.

{gallery}img/novyny/2016/03_Berezen/22_1{/gallery}