назад
05.10.15

Шепетівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги розпочав здійснення виїзних (мобільних) пунктів консультування громадян

20151001 125834     01 жовтня 2015 року начальник відділу по роботі з клієнтами Святослав Футій та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік було здійснено виїзд (мобільного) пункту консультування громадян в містах Славута, Нетішин та Славутському районі.

     Виїзний прийом громадян в м. Славута та Славутському районі відбувся з 10 до 13 години в приміщенні районного центру з надання адміністративних послуг.

     Після цього, з 14 до 17 години працівники Шепетівського місцевого центру провели виїзний прийом громадян в місті Нетішин у приміщенні міського управління юстиції.

     Напередодні виїзних прийомів здійснювалась широка інформаційна кампанія з метою інформування громадян про проведення даного заходу, дату, час та місце її проведення.

     В цей день до виїзного (мобільного) пункту консультування звернулись 5 громадян, двом з яких є необхідність у призначенні адвоката за рахунок держави для захисту порушених прав у судовому порядку.

     В подальшому такі виїзні прийоми громадян планується проводити постійно, не рідше одного разу на місяць у кожному місті та районі.

     Крім цього, начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлією Школьнік були проведені робочі зустрічі з першим заступником Славутського міського голови Сергієм Микульським, керівником апарату Славутської районної державної адміністрації Ігорем Крутенчуком та першим заступником Нетішинського міського голови Петром Скибою.

     Під час цих зустрічей Юлія Школьнік ініціювала від імені Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, вирішення керівниками органів державної влади та місцевого самоврядування питання щодо необхідності прийняття районної та міських програм безоплатної правової допомоги населенню на 2015-2017 роки. Для швидкого рішення зазначеного питання начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги передано на розгляд керівникам органів державної влади та місцевого самоврядування відповідні обґрунтування та проекти зазначених програм для внесення їх на розгляд сесій міських та районної рад.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/05{/gallery}