назад
03.11.15

Шепетівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснив черговий виїзний прийом громадян та провів засідання “круглих столів” з керівниками громадських організацій у містах Нетішин, Славута та Славутському районі

IMG 1127     02 листопада 2015 року начальник відділу по роботі з клієнтами Шепетівського місцевого центру Святослав Футій провів виїзний прийом громадян в містах Славута, Нетішин та Славутському районі.

     Напередодні виїзних прийомів по ТРК “Контакт-Центр” у м. Славута та у газеті “Нетішитнський вісник” висвітлено інформацію про проведення цього заходу, дату, час та місце його проведення.

     В цей день до виїзних консультпунктів звернулось 6 громадян, трьом з яких є необхідність у призначенні адвоката за рахунок держави для захисту порушених прав у судовому порядку.

     Крім цього, начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлією Школьнік було проведено засідання “круглих столів” з головами громадських організацій, метою якого було налагодження комунікації Шепетівського місцевого центру з громадськими організаціями міст Нетішина, м. Славути та Славутського району, які надають різні види правових та соціальних послуг для членів своїх організацій.

     Юлія Школьнік виступила з інформацією про систему безоплатної правової допомоги в Україні та діяльність Шепетівського місцевого центру. Крім цього, обговорювались питання взаємодії суб’єктів надання первинної та вторинної правової допомоги відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу” та подальшої співпраці і координації зусиль, спрямованих на сприяння наданню якісної первинної та вторинної безоплатної правової допомоги мешканцям міста та району. 

     По завершенню заходу між Шепетівським центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та громадськими організаціями підписано Меморандум про співпрацю, а також розповсюджено серед учасників “круглого столу” друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Шепетівський місцевий центр з надання БВПД, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

{gallery}img/novyny/2015/november/03{/gallery}