назад
19.01.16

Шепетівський місцевий центр з надання БВПД відновив виїзні прийоми громадян

20160119 100320     19 січня начальник відділу по роботі з клієнтами Шепетівського місцевого центру Святослав Футій в приміщенні Полонського районного управління юстиції провів виїзний прийом мешканців міста та району. До виїзного консультпункту звернулося троє громадян, яким надано відповідні консультації та роз’яснення.

     Начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік зустрілася з головою Полонської районної ради Олегом Янчуком. У процесі зустрічі було обговорено організаційні питання щодо прийняття Програми безоплатної правової допомоги населенню Полонського району на 2016—2017 роки. Результатом зустрічі стала домовленість про внесення питання про прийняття зазначеної Програми до порядку денного чергової сесії районної ради, яка відбудеться у лютому цього року.

     Цього ж дня Юлія Школьнік провела робочу зустріч із секретарем Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади Ларисою Сосун, під час якої говорили про важливість налагодження ефективної співпраці та необхідність прийняття Програми безоплатної правової допомоги населенню Полонської об’єднаної територіальної громади на 2016—2017 роки.

     Під час поїздки до Полонного працівники Шепетівського місцевого центру з надання БВПД провели вуличне інформування громадян: перехожим розповідали про систему безоплатної правової допомоги та роздавали інформаційні листівки про діяльність місцевого центру.

{gallery}img/novyny/2016/01_Sichen/19_2{/gallery}