назад

Ще 31 адвокат долучиться до когорти правозахисників, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на Закарпатті.

k 7    У понеділок, 21 січня, в Ужгороді пройшов другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги. Засідання конкурсної комісії відбулося під головуванням директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василя Попадинця. 

    У складі конкурсної комісії начальник ГТУЮ у Закарпатській області Євген Когутич, заступник директора Регіонального центру з надання БВПД Лариса Фучко, голова Закарпатської КДКА Петро Немеш, суддя Закарпатського Апеляційного суду Олена Кожух, керівник юридичної компанії «Колегіум» Ростислав Пазина, декан юридичного факультету УжНУ Ярослав Лазур.

k 8

kon2 1

    Члени комісії проводили оцінювання адвокатів за наступними критеріями: мотивація до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельності, емоційної врівноваженості та вміння представляти приклади надання ними правової допомоги.

 k 3

 

k 5

 

k 4

 

kon2 4

 

kon2 5

 

kon2 6

    Участь у співбесіді взяв 31 адвокат, які набрали достатню кількість балів за результатами оцінювання. За підсумками проведеного конкурсу 31 адвокат буде включений до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.