назад
30.05.18

Ще дві об’єднані територіальні громади приєдналися до кола партнерів Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД

20180529 123007

29 травня Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги укладено два Меморандуми про співпрацю: з виконавчим комітетом Заворсклянської сільської ради та з виконавчим комітетом Терешківської сільської ради.

Метою такої співпраці з громадами є консолідація зусиль, спрямованих на недопущення порушень прав і свобод людини, зокрема, права на безоплатну правову допомогу.

Першим кроком у практичній реалізації Меморандумів Світлана Чернова запропонувала  проведення спільних заходів щодо більш ефективного інформування жителів громад про їхні права, надання правових консультацій під час виїзних прийомів, розповсюдження інформаційних матеріалів правового характеру.20180529 150747

Саме завдяки такій тісній співпраці правова допомога для мешканців громади стає ближчою і доступнішою, а також відбувається посилення правової спроможності та правових можливостей територіальних громад.

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює за адресою: м. Полтава, вул. Міщенка, 2, тел. 50-27-22.

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.