назад

Ще одна можливість знайти відповідь на питання, яке потребує правового врегулювання

12121Щодня до центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Чернівецької області звертається чимало людей, які потребують надання, перш за все, безоплатної первинної правової допомоги.

Низький рівень правової обізнаності та поінформованості громадян щодо того як вирішити різні правові питання фактично робить їх безпорадними перед власними проблемами.

Подекуди у пошуках способу вирішення таких питань люди витрачають багато часу. Тому фахівці системи безоплатної правової допомоги регіону усіляко сприяють тому, аби громадяни змогли отримати правову допомогу швидко та якісно. Це щоденна робота центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, у тому числі бюро правової допомоги, організація виїзних консультаційних пунктів, забезпечення функціонування дистанційних пунктів, виїзні прийоми громадян, поширення інформації у ЗМІ, он-лайн консультування тощо.

Відтепер, у громадян з’явилась ще одна можливість отримати корисну інформацію. Для цього Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області створено рубрику «Правові консультації фахівців системи БПД регіону» на офіційному веб-сайті центру.

Вказана рубрика містить відповіді на найбільш актуальні питання, з якими зазвичай звертаються мешканці області по допомогу до спеціалістів системи безоплатної правової допомоги.