назад

Щоб кожен знав: на Рівненщині започатковано цикл програм на правову тематику

гол

Упродовж п’яти років існування системи надання БПД понад 50 тисяч жителів Рівненської області отримали безоплатну правову допомогу у вигляді правових роз’яснень, юридичних консультацій, складання процесуальних документів, представництва та захисту інтересів у судах.

Проте, незважаючи на це, не всі жителі Рівненщини знають про своє право на безоплатну правову допомогу та де можна таку допомогу отримати.

Аби виправити цю ситуацію, Регіональний центр з надання БВПД у Рівненській області спільно з телеканалом «UA: Рівне» започаткували цикл програм на правову тематику.

Під час цих сюжетів фахівці центрів з надання БВПД та адвокати, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, розкажуть рівненчанам не лише про гарантовані державою права, але й куди потрібно звернутися, аби їх захистити.

3

Окрім того, правники роз’яснюватимуть та консультуватимуть з різноманітних найбільш актуальних питань, з якими громадяни звертаються до центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги.

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).