назад

«Школа правової освіти» відбулася у Миколаєві

{module 18.04.19_shko}В затишному залі Центральної бібліотеки імені М.Л. Кропивницького м. Миколаїв пройшов молодіжний правопросвітницький проект «Школа правової освіти». Даний проект, створений Регіональним центром з надання БВПД у Миколаївській області у співпраці із студентом-параюристом Артемом Кривцовим, зайняв друге місце за результатами конкурсу проектів та програм, на виконання міської програми «Молодіжна політика» на 2019-2021 рр., яким надається фінансова підтримка за рахунок бюджетних коштів від Миколаївської міської ради.

2

Спікерами на заході виступили: Наталія Гнатуша, директор Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області, яка спільно із заступником Євгеном Мороховцем презентувала присутнім інформаційно-довідкову платформу “WikiLegalAid” та діяльність параюристів на Миколаївщині.

3

4

Тетяна Гриненко, адвокат, яка співпрацює із системою безоплатної правової допомоги, розповіла учасникам про особливості захисту прав людини в кримінальному провадженні та представництва інтересів у цивільних справах.

5

Оксана Балацька, адвокат-медіатор, ознайомила учасників з медіацією – новим інструментом захисту прав людини.

6

Світлана Одінцова, регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Миколаївській області, розповіла про діяльність інституту омбудсмена на Миколаївщині.

Аліна Жегунова, виконавчий директор ГО «Правозахисне об’єднання «Ти ж юрист», провела для присутніх інтерактивний тренінг на тему: «Правоосвітній захід: витрачений час чи незамінний досвід?»

7

8

Дмитро Січко, депутат Миколаївської міської ради, розповів про роль депутата-юриста в органах місцевого самоврядування.

9

Зазначимо, що учасниками «Школи правової освіти» стали понад 30 студентів закладів вищої освіти Миколаєва.

10

Висловлюємо щиру подяку спікерам та учасникам за активність та креатив!

11