назад
30.09.16

Скайп-нарада з працівниками бюро правової допомоги

29 вересня  у Сумському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги була проведена скайп-нарада. Обговорювалися основні аспекти щодо забезпечення прийняття та видачі документів під час державної реєстрації  громадських формувань, актуальні питання діяльності та звітності бюро правової допомоги.

 

Участь  у нараді  взяли директор місцевого центру Валентина Трошечко, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Наталія Шестерніна, головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Яна Кнуренко, начальник відділу «Білопільського бюро правової допомоги» Ярослав Полковниченко, начальник відділу «Путивльське бюро правової допомоги» Георгій Шатілін та  заступник начальника відділу «Краснопільське бюро правової допомоги» Сергій Куцеренко.

 

Під час наради інтегратори місцевого центру нагадали про виконання планів роботи, графіків виїзних прийомів та щомісячних звітів.  Директор місцевого центру Валентина Трошечко зупинилася  на питаннях статистичних показників  роботи бюро правової допомоги з прийому громадян.

 

Зокрема, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Наталія Шестерніна проінформувала учасників скайп-наради про особливості щотижневих та щомісячних звітів, доповіла про результати місячної роботи бюро та медіа-звіти. Окрема увага була  приділена питанню рекламування новостворених бюро: соціальна мережа «Фейсбук», «вуличні» інформування, виступи на радіо та телебаченні, участь у семінарах, конференціях та круглих столах тощо.

 

 

Головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Яна Кнуренко  звернула  увагу  на термін   подання та викладення статей в соціальних мережах після дати проведення заходу.

 

Валентиною Трошечко було  відмічено  відповідальне  ставлення до поставлених завдань відділу «Краснопільського бюро правової допомоги», креативність у проведенні заходів відділу «Білопільського бюро правової допомоги» та оперативність виконання поставлених завдань відділом «Путивльське бюро правової допомоги».

 

Директор місцевого центру надаладорученнякерівникамбюро правової допомоги та терміни на їх виконання.