назад

Скайп-навчання для інтеграторів та фахівців місцевих центрів

integr 1   У п’ятницю, 23 березня, фахівці Регіонального центру з .надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області провели скайп-навчання для працівників місцевих центрів.

    Начальник відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру Оксана Дудаш провела навчання для інтеграторів Ужгородського, Мукачівського та Хустського місцевих центрів. Під час навчання О.Дудаш ознайомила фахівців із новою формою підготовки медіа-звіту та вимогами щодо підготовки успішних адвокатських кейсів. Також начальник відділу комунікації наголосила на важливості інформаційної присутності у регіональних ЗМІ, адже це є запорукою інформування громадян про їхнє право на безоплатну правову допомогу та успіху системи БПД в цілому. Фахівець запропонувала декілька конкретних кроків на шляху до налагодження співпраці із працівниками органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, приватних та державних засобів масової інформації. Упродовж навчання відбулося обговорення проблемних питань, які виникають упродовж роботи інтеграторів.

integr 2
    Цього ж дня заступник начальника відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Регіонального центру Віра Гут провела скайп-семінару для працівників відділів організації надання БВПД та роботи з адвокатами місцевих центрів. Фахівець порушила питання подачі звітів адвокатами, відшкодування витрат адвокатів, пов’язаних з наданням БВПД, оплати запитів в адміністративних та цивільних справах тощо. Учасники навчання також обговорили проблемні питання, які виникають у роботі.