назад

{module Grabovkiu} Команда системи безоплатної правової допомоги висловлює щирі співчуття рідним, друзям та колегам адвоката Юрія Леонідовича Грабовського, трагічна звістка про вбивство якого сьогодні, 25 березня, сколихнула суспільство.

Для усієї команди системи безоплатної правової допомоги було та назавжди залишиться честю мати Юрія Леонідовича своїм колегою. Юрій Леонідович співпрацював із Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у м. Києві із першого дня його роботи 1 січня 2013 року. Завжди відповідально та сумлінно ставився до виконання своїх обов’язків захисника. Лікар за першою освітою, ніколи не відмовлявся від доручень центру щодо здійснення захисту осіб, які мали складні захворювання, часто не зважаючи на ризики для власного здоров’я. Завжди охоче ділився своїм професійним досвідом із колегами. Будучи адвокатом, який надав безоплатну правову допомогу, адвокатом-тренером/модератором мережі з обміну досвідом між адвокатами у системі БПД, вніс особистий величезний вклад у становлення та функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні.

Трагічна смерть Юрія Леонідовича – несправедливо обірване життя достойної людини та професіонала. Непоправна втрата для рідних, близьких, друзів, колег, усього адвокатського співтовариства.

Нехай світла пам’ять про нього назавжди залишається в серцях усіх, хто мав радість його знати.

grabovsky2