назад
21.09.16

Слухачам «Університету III віку» Кролевецького територіального центру соціального обслуговування розповідали про права громадян на безоплатну правову допомогу

З метою підвищення правової свідомості, культури та освіченості населення 20 вересня начальник відділу «Кролевецьке бюро правової допомоги» Наталія Денисенко провела зустріч зі слухачами «Університету III віку» Кролевецького територіального центру соціального обслуговування.

Місцем проведення зустрічі було обрано Кролевецьку центральну районну бібліотеку. У ній працівник бюро поінформувала присутніх (слухачами університету є пенсіонери, які повні оптимізму та жаги до життя) щодо прав громадян на безоплатну правову допомогу, порядок реалізації цих прав, підстави та порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги та зазначила категорії осіб, які мають право на таку допомогу, а також ознайомила присутніх із порядком звернення до Кролевецького бюро правової допомоги.

Під час спілкування присутніх цікавили спадкові питання, соціального забезпечення та соціального захисту. Наталія Денисенко відповіла на запитання та рекомендувала у разі наявності проблемних питань звертатися за роз’ясненнями до працівників Кролевецького бюро.

Нагадаємо, що структурний підрозділ Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – «Кролевецьке бюро правової допомоги» – працює за адресою: м. Кролевець, вул. Грушевського, 19, тел.  (05453) 9-52-47.