назад
27.12.16

Соціальні офіси Лубенського центру правової допомоги

sypryn

23 грудня  та 26 грудня 2016 року начальник відділу правової інформації та консультацій Сергій Супрун взяв участь у роботі соціальних офісів.

23 грудня фахівець Центру взяв участь в офісі, організованому районною державною адміністрацією в селі Окіп Лубенського району.

“Виїзд в Окіп із структурними підрозділами РДА дає нам можливість надати консультацію  сільським, переважно літнім, мешканцями громади, яких хвилюють питання землі та спадкування, це відсотків 80% проблем», – коментує проведення соціальних офісів Сергій Супрун.

26 грудня фахівець МЦ взяв участь у роботі офісу на базі Центру правової допомоги, який організував безпосередньо відділ правової інформації та консультацій. Специфіка другого офісу полягає у тому, що він проводився для внутрішньопереміщених жінок, які є багатодітними матерями — специфічний психологічний підхід із специфічним способом вирішення проблем — адже переплітаються вони дуже тісно із соціально-побутовими питаннями.2612syprun

«Зустріч із ВПО, тим паче жінками, змушує більше задумуватись про правильний психологічний підхід, задіювати комунікацію з органами влади, аби вирішити не лише правові, а й побічні від них соціально-економічні питання» – зазначив Сергій Супрун.

Проведення соціальних офісів дає можливість одночасно поширювати правову інформацію серед їх учасників, підвищуючи таким чином рівень їх правових знань та культури. Соціальний офіс може відбуватись як з виїздом до населеного пункту, так і безпосередньо на базі установи, підприємства чи організації.

Для отримання більш детальної інформації щодо захисту Вашого порушеного, невизнаного чи оспорюваного права просимо звертатись до Лубенського місцевого центру БПД: м. Лубни, вул. Монастирська, 17 (у дворі суду), тел.: (05361) 77-479, (МТС) 095 253 66 14, (LIFE) 063 996 27 61, Skype: lubnybpd