назад
29.03.16

Соціально незахищені жителі Шосткинського району отримуватимуть якісну правову допомогу

160329 01Мобільний пункт консультування розпочав роботу у Шосткинському районному територіальному центрі соціального обслуговування.

Інтегратор Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Зацаринна 25 березня відвідала Шосткинський територіальний центр соціального обслуговування. В ході робочого візиту вона зустрілася з директором районного терцентру Тетяною Ліфіренко  та соціальними працівниками.

 Юлія Зацаринна розповіла присутнім про діяльність системи безоплатної правової допомоги, категорії осіб, які мають право на адвоката, послуги якого оплачує держва, та порядок звернення до місцевого центру. Також поінформувала про запровадження практики роботи мобільних пунктів консультування, в рамках яких громадяни можуть отримати консультації та роз’яснення правового характеру.

Директор територіального центру Тетяна Ліфіренко зазначила, що значна кількість підопічних потребують не тільки отримання соціальних послуг, але і якісної правової допомоги. Вона була задоволена, що саме на базі їх територіального центру було відкрито пункт консультування, де відвідувачі зможуть отримали безкоштовну правову допомогу і висловила сподівання щодо подальшої плідної співпраці. Відтак мобільний пункт консультування працює за адресою: м. Шостка, вул. Шевченка,8.

Територіальний центр соціального обслуговування надає соціальні послуги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, за місцем проживання вдома, в умовах стаціонарного, тимчасового або денного перебування. Відтепер у цих людей є можливість вирішити свої правові проблеми та з’ясувати необхідну інформацію щодо захисту своїх прав.

Довідково: Шосткинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Шостка, вул. Горького, 4. Тел.: (05449) 7-30-94, (05449) 7-28-05. Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово). Діяльність місцевого центру поширюється на територію Шосткинського, Кролевецького, Ямпільського, Путивльського, Глухівського, Середино-Будського районів     .