назад

Соціальний офіс на базі Лубенського терцентру соціального обслуговування населення

Tercentr

16 червня 2016 року начальник відділу Лубенського місцевого центру БПД Сергій Супрун взяв участь у роботі соціального офісу на базі Територіального центру соціального обслуговування населення виконкому Лубенської міської ради.

Територіального центр обслуговує людей похилого віку. Тому питання під час прийому стосувались, в першу чергу, соціальних виплат та пільг, оформлення спадщини та проблем із оплатою та якістю надання житлово-комунальних послуг.

“Ми надаємо консультації — роз’яснюємо людям алгоритм дій, – говорить працівник центру Сергій Супрун. – Наша задача не полягає в тому, аби вирішити за людину її проблему. Хоча багато хто саме так і думає. Наші повноваження також не дозволяють нам це робити. Завдання — навчити людей вирішувати свої проблеми самостійно”, – закінчує Сергій Супрун.

     Отримати правові консультації та допомогу адвоката за рахунок держави ви можете звернувшись до Лубенського місцевого центру з надання БПД за адресою: м. Лубни, вул. Монастирська, 17. Інформація щодо роботи системи безоплатної правової допомоги цілодобово доступна за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0-800-213-103.