назад

Спеціалісти Бердичівського місцевого центру надали правову консультацію учасникам АТО

30.05.2016 -  3Однією з функцій, яку виконує Бердичівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги є юридична допомога учасникам АТО у вирішенні соціальних проблем.

З цією метою 27 травня  начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Ольга Сікорська та начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Андрій Архіпов завітали до військової частини А2365 Чуднівського району.

«Наша мета, – відмітила Ольга Сікорська, – надати правову підтримку учасникам АТО та їх родинам щодо кола питань, які виникають до та після їх мобілізації».

Під час спілкування військові отримали консультацію щодо оформлення документів для використання свого права на пільги, які встановленні чинним законодавством, а також щодо інших нагальних питань стосовно виконання службових обов’язків військовослужбовців. Адже за потреби учасники АТО мають можливість скористатись соціальною програмою уряду та отримати адвоката, який буде здійснювати представництво їх інтересів у судах.

Наостанок зустрічі присутні отримали інформаційні буклети.