назад
14.02.17

Спеціалісти Корюківського бюро допомогли отримати документи про державну реєстрацію земельної ділянки після семи років очікування

BPDУ вересні 2016 року до Корюківського бюро правової допомоги звернувся житель Корюківського району Віктор Концевий, який зневірився, що коли-небудь зможе зареєструвати свою земельну ділянку.

Сам Віктор Павлович проживає в маленькому селі, де разом з ним живе лише декілька пенсіонерів, решта жителів виїхали. Для української глибинки не оформлена нерухомість – це скоріше норма, а не виключення з правил. Сім років тому до Віктора Концевого завітали представники одного державного підприємства, що займається державною реєстрацією земельних ділянок. Після переговорів був укладений договір, земельна ділянка була заміряна спеціалістами, на виконання підписаного договору були передані кошти за відповідну реєстрацію.
Після чого почалося тривале очікування документів від підприємства. Неодноразові поїздки до спеціалістів щодо виконання умов договору закінчувалися перенаправленням по різним кабінетам. Також, за цей час Віктор Павлович звертався за допомогою до органів місцевого самоврядування та результатів це не дало.
Дізнавшись, що у м. Корюківка почало працювати Бюро безоплатної правової допомоги, клієнт звернувся до спеціалістів в надії, що можливо тут йому допоможуть.
Вивчивши договір, що надав Віктор Концевий, спеціалістами “Корюківське бюро правової допомоги” було прийнято рішення звернутися з вимогою до даного підприємства про негайне виконання умов договору та попереджено, що в разі відмови від виконання умов даний спір буде вирішено в судовому порядку.
Після направлення вимоги та телефонної розмови спеціалістів Бюро з працівниками підприємства, Віктора Павловича запросили отримати готові документи реєстрації земельної ділянки.
На даний момент клієнт вже зареєстрував власність на землю і нарешті, після семи років безрезультатної боротьби, є щасливим власником земельної ділянки.
Нагадуємо, що фахова правова допомога надається відділом «Корюківське бюро правової допомоги» Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з 9-00 до 18-00 з понеділка по п’ятницю за адресою: м. Корюківка, вул. Вокзальна, 24, тел. 2-11-32
Також за правовою допомогою звертайтесь до Менського місцевого центру з надання БВПД з 9-00 до 18-00 за адресою:
м. Мена, вул. Героїв АТО, буд. 9. тел: 3-30-01
E-mail:mena.chernihiv@legalaid.gov.ua.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103