назад

Спільна справа та плідна співпраця

79-1Протягом 23 та 25 січня 2018 року представники Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Сокирянського бюро правової допомоги та Хотинського бюро правової допомоги взяли участь у круглих столах з Кельменецьким, Сокирянським та Хотинським районними секторами з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань.

Під час круглих столів було обговорено: плани щодо взаємодії між уповноваженими органами з питань пробації, Кельменецьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги; розширення можливості доступу до безоплатної правової допомоги для мешканців краю; напрямки проведення спільних правопросвітницьких заходів, зокрема тих, що направлені на запобігання та протидію злочинності.

79-2

«Сьогодні основною метою пробації є забезпечення безпеки нашого суспільства шляхом ресоціалізації засуджених та запобігання скоєння ними повторних злочинів. Один з найважливіших напрямків в роботі інспекторів пробації – це соціально-виховна робота з підобліковими. При проведенні з ними бесід та інших інформаційно-роз’яснювальних заходів ми доводимо до відома інформацію про можливість отримати безоплатну правову допомогу, адже більшість відвідувачів її дійсно потребують», – зазначив начальник Кельменецького районного сектору з питань пробації Центрально – Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Денис Антощук.

Наприкінці учасники круглих столів висловили свої сподівання, зокрема, що подальша співпраця буде дієвою, адже проходитиме через налагодження конструктивного діалогу та ефективної взаємодії, мобілізацію ресурсів, об’єднання зусиль, координацію діяльності щодо надання безоплатної правової допомоги.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна за адресою: смт. Кельменці, вул. Довженка, 9, тел. (0 3732) 2-02-01.

До фахівців Хотинського бюро правової допомоги можна звертатися за адресою: м. Хотин, вул. О.Кобилянської, 2А, тел.(03731) 2-10-61.

До фахівців Сокирянського бюро правової допомоги можна звертатися за адресою: м. Сокиряни, вул. Центральна, 41А, тел. (03739) 2-03-68.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).