назад

Спільне консультування громадян м. Овідіополю провели представники ГТУЮ та Регіонального центру з надання БВПД в Одеській області

Stanizhuk ovidiopol22 лютого 2017 року начальник Головного територіального управління юстиції в Одеській області Микола Станіщук відвідав Овідіопольське бюро правової допомоги, яке є відокремленим відділом Першого місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Згідно із графіком проведення посадовими особами Головного територіального управління юстиції в Одеській області консультування в бюро правової допомоги Одеського регіону начальник Головного територіального управління юстиції у Одеській області Микола Станіщук спільно з в.о. заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Одеській області Вікторією Губко та директором Першого місцевого центру з надання БВПД Євгенією Тітомер здійснили робочий візит до Овідіопольського бюро правової допомоги. Мета цього візиту – надання безоплатних юридичних консультацій мешканцям Овідіополю.  

На особистий прийом з метою отримання правових консультацій та за юридичною допомогою завітало 5 осіб. Питання, які цікавили людей, стосувалися оскарження дій державного реєстратора, порядка внесення змін до актових записів, порядка визнання факту родинних відносин.

Stanizhuk ovidiopol 1

Stanizhuk ovidiopol 2

«Кожен громадянин має право на безоплатну правову допомогу, а ми дійсно надаємо ту відповідну кваліфіковану допомогу і ті роз’яснення, які їм необхідні у повсякденному житті», – нагадав Микола Станіщук.

Нагадаємо, що у бюро кожен може отримати юридичну консультацію та доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції. Крім того, клієнти мають змогу через бюро отримати доступ й до адвокатських послуг – якщо це буде необхідно та у випадку належності до визначених законом категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Адреса Овідіопольського бюро правової допомоги: смт. Овідіополь, вул. Т. Шевченка, 169, перший поверх, каб. № 105. Тел: (04851) 3-11-11