назад

 Спільні консультування у Городоцькому, Рава-Руському та Жовківському бюро правової допомоги

Spilni konsult 2 Centr29 березня 2017 року в Городоцькому, Рава-Руському та Жовківському бюро правової допомоги Другого львівського місцевого центру з надання БВПД відбувся особистий прийом мешканців директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігорем Микитиним.

В рамках робочого візиту Ігор Микитин разом з начальником відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Другого львівського місцевого центру Уляною Стефак ознайомився з роботою трьох бюро: усім спектром послуг, що надаються його фахівцям, відвідуваністю цих бюро, роботою колег у напрямі інформування місцевої громади щодо можливостей скористатися послугами бюро.

Як зазначив Ігор Микитин, громадян, передусім, цікавили питання, що стосувалися спадщини, виділення земельної ділянки, а також припинення надання субсидій.

За час прийому в бюро 6 відвідувачів отримали роз’яснення з правових питань та залишились задоволеними відвідуванням бюро правової допомоги.

Нагадаємо, за детальною інформацією з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги звертайтесь до Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30, конт. тел. (032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській  області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх.
Тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).