назад
18.12.15

Спільні прийоми громадян — забезпечення оперативного надання правових послуг

IMG 0257

18 грудня 2015р. на базі “громадської приймальні” Кременчуцького районного управління юстиції проведено прийом громадян — мешканців Кременчуцького району.

         Заступником начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталією Чорновол спільно з начальником Кременчуцького районного управління юстиції Юрієм Волочаєм, начальником відділу з юридичних питань мобілізаційної роботи та взаємодії з   правоохоронними органами  апарату Кременчуцької райдержадміністрації Олексієм Олексієнко, спеціалістами управління юстиції проведено прийом громадян з питань первинної та вторинної правової допомоги.

         Всього на прийом звернулось 6 громадян. Основними правовими питаннями, що виникають у мешканців сільської місцевості є питання земельного права: відновлення меж земельних ділянок, визнання права власності на земельні ділянки. Також актуальні питання громадян у сфері соціального забезпечення: здійснення перерахування пенсії, отримання пільг та інш.