назад

Спільні заходи із партнерами з метою забезпечення правової допомоги уразливим групам населення

1

12 червня 2018 року в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області відбувся круглий стіл на тему: «Захист прав людей, що живуть з ВІЛ, хворих на туберкульоз та уразливих груп населення», який організований спільно з громадською приймальнею Української Гельсінської спілки з прав людини у м.Рівне та Благодійною організацією “Мережа 100 відсотків життя Рівне”.

Участь у вказаному заході прийняли 25 осіб, серед яких представники органів державної влади, комунальних лікувальних закладів, правоохоронних органів, громадських організацій.

2

Під час заходу заступник директора центру Сергій Іллюк та директор Рівненського місцевого центру Алла Негрей презентували присутнім можливості системи безоплатної вторинної правової допомоги для забезпечення належного захисту прав та інтересів вищевказаної категорії громадян.

3

Особливу увагу в ході заходу приділено питанням подальшої взаємодії системи з КЗ «Рівненський обласний центр психічного здоров’я населення» в частині забезпечення надання безоплатної правової допомоги пацієнтам установ підпорядкованих вказаному медичному закладу.

5

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).