назад
04.10.16

Спільний прийом громадян.

zustr3

4 жовтня 2016  року в  приміщенні Першого київського  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся спільний прийом громадян за участі  заступника Міністра юстиції України  Гія Гецадзе, начальника Головного територіального управління юстиції у місті Києві  Станіслава Куценка, начальника Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві Віталія Сигидина, директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Києві Оксани Василяки та директора Першого київського місцевого центру Лесі Бурчак.

 

Під час прийому було надано низку консультацій з питань державної реєстрації, примусового виконання рішень суду,  реєстрації права власності на нерухоме майно та інших питань.

Надалі консультування з питань, пов’язаних з діяльністю виконавчої служби, державної  реєстрації прав власності, нотаріату, online-сервісів, та інших буде проводитись представниками Головного управління юстиції у приміщенні місцевих центрів двічі на місяць відповідно до узгодженого графіку. Інформація щодо дати, часу та місця консультацій буде розміщена на сайті Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги в м. Києві та Головного управління юстиції в м. Києві.

zustr1

zustr2