назад

Спільний прийом в рамках реалізації проекту «Я МАЮ ПРАВО»

IMG-1c751c183dc082f89de4047011628266-VОсновною метою проекту є підвищення юридичної грамотності українців та формування нової правової культури в суспільстві. Одним з ключових елементів, який забезпечує реалізацію проекту «Я МАЮ ПРАВО!», є надання громадянам безоплатної правової допомоги. Це дієвий та ефективний механізм, що дає можливість захистити свої права кожному.

          Саме тому, 29 березня 2018 року в рамках реалізації всеукраїнського правопросвітницького проекту фахівці Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно зі своїми постійними партнерами для мешканців м. Мелітополя та Мелітопольського району провели прийом громадян в бібліотеці ім. М. Горького міста Мелітополя, для вирішення особистих правових потреб громади.

       Подібний прийом вже був проведений в грудні 2017 року в Центральній бібіліотеці ім. Лермонтова, який підтвердив необхідність проведення подібних  заходів в майбутньому.IMG-8ec5bb52c7f86c0353cd410801dd8be7-V

       Сьогодні, партнерами, які підтримали цю ідею були: Управління правового забезпечення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області та Мелітопольський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області. В ході прийому усі громадяни, що звернулися, отримали правові роз’яснення з хвилюючих питань. Найпоширенішими виявились питання, що стосувались спадкового права, соціального забезпечення та кредитних зобов’язань. Прийом виявився дуже плідним та корисним.

У випадку, якщо хтось не зміг сьогодні звернутися за отриманням консультацій, повідомляємо, що не треба чекати наступного прийому, а можна завітати до Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

  • адреса: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Вакуленчука, 99
  • телефон: 096-523-98-55, (0619)43-00-58,
  • електронна адреса: melitopol.zaporizhya@legalaid.zp.ua
  • skype зв’язок: Мелітопольський місцевий центр з надання БВПД