назад
18.02.16

Спільними зусиллями до спільної мети

IMG 1726     Захід, що мав на меті об’єднати зусилля різних організацій та громадських об’єднань задля розширення доступу громадян до безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, провели у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Островського.

     У книгозбірні зібралися представники Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, Хмельницького обласного громадського об’єднання “Подільська правова ліга”, юридичної клініки Хмельницького університету управління та права, Хмельницького обласного громадського об’єднання “Центр правового захисту”.

Особливу увагу учасники заходу звернули на планування заходів, спрямованих на інформування про можливості системи БПД осіб, що опинилися в складних життєвих обставинах, переселенців та учасників АТО. Директор Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Григорій Гоцький наголосив на важливості прийняття і подальшої реалізації Обласної програми правової освіти населення та правової допомоги на 2016—2020 роки.

     Фахівці бібліотеки презентували свою роботу з питань правової допомоги населенню: діяльність Пункту доступу громадян до офіційної правової інформації, реалізацію проекту скайп-консультування для малозабезпечених громадян та осіб, що опинились в складних життєвих обставинах та проекту Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

{gallery}img/novyny/2016/02_Lyutiy/18_2{/gallery}