назад

Спільними зусиллями допомагаємо соціально вразливим категоріям осіб

2017 06 09V1У співпраці із суб’єктами пробації, 07 червня 2017 року, проведено інформаційний захід для осіб, які були засуджені до покарання у виді позбавлення волі.

Захід відбувся у форматі інформаційної бесіди, яку провели начальник Путильського бюро правової допомоги Олександр Дутчак та начальник Путильського районного сектору з питань пробації Центрального-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Олеся Гордей.

Мета заходу – інформування соціально вразливої категорії осіб про право на безоплатну правову допомогу, можливості, які система безоплатної правової допомоги надає кожному з них та інше.

2017 06 09V2Увагу присутніх було зосереджено на питаннях діяльності бюро правової допомоги, переліку та порядку отримання правових послуг, які надають фахівці бюро правової допомоги, порядку звернення та підстав для надання безоплатної правової допомоги тощо.

Важливо, що в рамках цього заходу усі присутні мали можливість отримати безоплатну первинну правову допомогу на місці. Так, необхідну правову інформацію, консультації та роз’яснення з правових питань надали кваліфіковані фахівці Олександр Дутчак та Олеся Гордей.

Оскільки такий формат роботи виявився достатньо успішним, організатори заходу домовилися про проведення таких інформаційних бесід в подальшому та узгодили усі організаційні питання їх забезпечення тощо.

Довідково! Путильське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Путила, вул. Українська, 178. Контактний телефон: (03738) 2 13 33.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103.
(Дзвінки на зазначену телефону лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах країни є безкоштовними та приймаються цілодобово).