назад

Співпраця із Cумським обласним центром зайнятості

sum 2017 02 06 ATO6 лютого в Сумському обласному центрі зайнятості начальник відділу представництва Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр ПОНОМАРЕНКО провів профорієнтаційний захід для учасників антитерористичних операцій, які виявили бажання здійснювати пошук роботи за сприянням служби зайнятості.

Метою заходу було ознайомлення присутніх з можливістю отримання безоплатної правової допомоги, підвищення рівня обізнаності в юридичних питаннях та з видами і формами правової допомоги. Як відомо, кожен бажаючий може звернутися до Сумського місцевого центру безоплатної вторинної  правової допомоги і отримати безкоштовну та кваліфіковану консультацію, допомогу у підготовці відповідних документів, позовних заяв.

 

SUM 2017 02 06 ATO

«Типовою і формотворною проблемою є надання статусу учасника бойових дій тим, хто воює  за свободу і незалежність. Без такого статусу бійці і їх рідні не зможуть користуватися ні пільгами, ні отримувати іншу соціальну допомогу від держави,» – прокоментував Олександр ПОНОМАРЕНКО.

Кожен із присутніх мав змогу висловити свої думки, озвучити проблеми і отримати індивідуальну консультацію. Захід сприяв підвищенню рівня поінформованості в соціальних та юридичних питаннях.

Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Адреса: м.Суми, вул.Покровська 9/1

(вхід навпроти кінотеатру «Космос»)

 

Тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08