назад

Співпраця Котовського місцевого центру з надання БВПД з органами місцевого самоврядування Балтщини

    Команда Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у складі директора Сергія Мерзлякова, начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Тетяни Казакової, начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Наталії Заблоцької та головного спеціаліста відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Олександра Порфирова 02 грудня 2015 року провела робочу зустріч з міським головою та керівництвом Балтської міської ради.

04.12.2015.1

На заході були присутні міський голова Сергій Мазур, секретар міської ради Тетяна Матлашевська, заступник міського голови з питань ЖКГ Слава Левченко, керівник апарату міської ради Валентина Храпенко, головний бухгалтер Таїсія Бабій, керівник структурного підрозділу Валерій Желіховський та спеціаліст – юрист Тетяна Голишева.

В ході зустрічі були обговорені питання підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, а також отримання безоплатної вторинної правової допомоги особами, які належать до суб’єктів права на безоплатну
правову допомогу, що визначені у статті 14 Закону України «Про
безоплатну правову допомогу».

В результаті сторони домовились об’єднати свої зусилля для досягнення зазначеної мети шляхом сумісного впровадження правових і право просвітницьких програм та проектів, а також створення умов для отримання мешканцями міста Балти кваліфікованої правової допомоги під час захисту порушених прав.

Цього ж дня колектив Котовського МЦ НБВПД продовжив проведення «вуличної» акції в найбільш людних місцях Балти. Працівники Центру презентували громадянам буклети з детальним роз’ясненням що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати. Представники Центру поінформували балтян про діяльність та місце знаходження Центру, які категорії громадян мають право на отримання безкоштовного адвоката, і що громадяни, задля зручності, можуть звертатися до районного управління юстиції.