назад

Співпраця Ковельського місцевого центру з надання БВПД з суб’єктами БППД на Ратнівщині

Spіvpratsya Ratno 113 січня 2016 року директор Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василь Ковальчук, з метою поширення інформації щодо можливості отримання безоплатної вторинної правової допомоги, а також налагодження співпраці із суб’єктами, які надають безоплатну первинну правову допомогу, здійснив робочу поїздку до селища міського типу Ратне.

В ході візиту було проведено робочу зустріч з заступником голови Ратнівської районної ради, в результаті якої досягнуто домовленості про розгляд на черговій сесії районної ради проекту Програми надання безоплатної правової допомоги населенню Ратнівського району на 2016–2017 роки.

Окрім того, проведено зустріч з колективом Територіального центру соціального обслуговування населення Ратнівського району, під час якої обумовлено алгоритми спрямування до Ковельського місцевого центру громадян, які перебувають під супроводом соціальних працівників та потребують безоплатної правової допомоги.

Також досягнуто домовленості з директором Ратнівського районного центру зайнятості населення про періодичну участь директора Ковельського місцевого центру Василя Ковальчука в семінарах, котрі організовуються центром зайнятості для безробітних громадян, у тому числі й учасників АТО.

В приміщеннях Ратнівської районної ради, Територіального центру соціального обслуговування населення Ратнівського району та Ратнівського районного центру зайнятості населення розповсюджено інформаційні матеріали про роботу Ковельського місцевого центру та систему безоплатної правової допомоги в Україні в цілому.

Spіvpratsya Ratno 1

Spіvpratsya Ratno 2

Spіvpratsya Ratno 6

Spіvpratsya Ratno 3

Spіvpratsya Ratno 4

Spіvpratsya Ratno 5