назад

Співпраця Львівського та Чернівецького центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги

2 Centr zustrich215 вересня 2017 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну відвідав Другий львівський місцевий центр з надання БВПД.

Аркадій Мунтяну ознайомився з діяльністю Центру, прийомом громадян, роботою відділів правової інформації та консультацій; організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, а також відділом представництва.

Також він відвідав інформаційно-навчальний клас, де відбуваються семінари і тренінги для адвокатів та фахівців системи безоплатної правової допомоги Львівщини.

2 Centr zustrich

Напередодні Аркадій Мунтяну зустрівся з директором Регіонального центру Ігорем Микитиним та його заступником Вірою Іськович, обговоривши у контексті співпраці актуальні питання діяльності Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги обох областей.

Нагадаємо, за інформацією з питань одержання правової допомоги звертайтесь у Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).