назад

Співпраця Першого львівського місцевого центру з надання БВПД з міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

1 Centr socslujba25 жовтня 2017 року в.о. директора Першого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Грушицька провела робочу зустріч з провідними фахівцями із соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксаною Міщенко та Іванною Стеф’юк.

Зустріч мала на меті обговорення правових проблем осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Фахівці соціальної служби повідомили про необхідність юридичного супроводу хлопців, які залишились сиротами, ставши правонаступниками банківського боргу батьків; сім’ї яка всиновила сімох дітей, що потребують відновлення своїх прав на отримання аліментів від недобросовісних батьків. 

Відтак, Центром буде призначено адвокатів системи БВПД для вирішення правових проблем дітей, що опинились в такій нелегкій ситуації.

За детальною інформацією з питань отримання правової допомоги звертайтесь у Перший львівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 71; конт.тел.(032) 237-08-09.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).