назад
23.11.15

Співпраця спрямована на реалізацію прав учасників антитерористичної операції

IMG 0648

23 листопада 2015 року,  в рамках налагодженої співпраці, в.о. директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги Іриною Пушкаревською підписано Угоду про співробітництво та організацію взаємовідносин з керівником  громадської організації  “Об’єднання учасників та ветеранів АТО м.Кременчука” Володимиром Махоркіним.

З вересня місяця 2015 року у м. Кременчуці здійснює активну діяльність громадська організація “Об’єднання учасників та ветеранів АТО м.Кременчука”. Щодня збільшується кількість учасників організації які об’єднують свої зусилля для спільного вирішення проблем, з якими стикаються учасники бойових дій на Сході України та члени їх  сімей.

Значна кількість звернень від учасників антитерористичної операції надходить до Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД за спрямуванням від громадської організації з питань порядку отримання земельної ділянки,виплата одноразової грошової допомоги як учаснику бойових дій, надання права на пільговий проїзд. Зокрема, до Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД  надійшло 11 звернень  від учасників АТО, по  шести з яких прийнято  позитивне рішення, тобто призначений адвокат для забезпечення захисту прав.

Подальша співпраця передбачає спільне надання соціальних послуг учасникам бойових дій у вигляді безоплатної правової допомоги, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, виявлення нагальних правових проблем учасників бойових дій, спільна розробка та реалізація заходів щодо їх вирішення.