назад

Співпраця системи БПД та юстиції задля забезпечення та захисту конституційних прав українців

main

Сьогодні, 03 серпня, Рівненщину відвідав заступник Міністра юстиції України Денис Чернишов, який представив нового керівника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксану Сальчук.

Окрім того, Денис Чернишов також ознайомився з організацією надання правової допомоги соціально незахищеним верствам населення Рівненщини та поспілкувалася з працівниками системи БПД області.

Так, спершу заступник Міністра юстиції України ознайомився з діяльністю Рівненського місцевого центру. Зокрема, Денис Чернишов був присутній на прийомі громадян, який проходить у відділі правової інформації та консультацій.

2

Далі заступник Міністра юстиції відвідав Регіональний центр з надання БВПД у Рівненській області, де директор Василь Овдіюк ознайомив його з роботою чергової частини, фахівці якої цілодобово та без вихідних видають доручення черговим адвокатам для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

1

Опісля Денис Чернишов поспілкувався з працівниками Регіонального та Рівненського місцевого центрів та представив їм нового керівника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області, яким стала Оксана Сальчук.

3

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).