назад

Співпраця Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги із обласною спілкою багатодітних сімей

12573030 442012179323077 1117288886407629604 n

15 січня 2016 року директор Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Гордєєв провів робочу зустріч з головою Тернопільської обласної спілки багатодітних сімей Лесею Балуш. Із спілкою ведеться тісна співпраця на основі підписаного меморандуму в рамках розширення інформування стосовно надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Також Юрій Гордєєв надав консультації багатодітним матерям, які звернулися для отримання правової допомоги за сприяння голови Тернопільської обласної спілки багатодітних сімей. В результаті розгляду питань відвідувачів, встановлено, що зазначені особи потребують вторинної правової допомоги на час підготовки позовної заяви та представництва інтересів у судових інстанціях.

Багатодітні матері підпадають під пільгову категорію малозабезпечених, яким надається безоплатна вторинна правова допомога у відповідності до п.1 ч.1 ст.14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу”. На цій підставі Тернопільській місцевий центр з надання БВПД забезпечить жінкам надання послуги у вигляді складання документу процесуального характеру та призначення адвоката для здійснення представництва.