назад

Співпраця з громадською організацією інвалідів

11.03.2016 року працівниками Броварського МЦ з НБВПД проведено робочу зустріч з головою Броварського міського товариства інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату “Прагнення” Іваненком О.В.

Під час зустрічі сторони заходу обговорювали аспекти та проблеми з якими стикаються в повсякденній роботі, загострили увагу на співпраці та подальшого розвитку соціального партнерства.

Так, з метою забезпеченням державної гарантії верховенства права, принципів Ради Європи і практики Європейського Суду з прав людини щодо вільного доступу до правосуддя сторони круглого столу уклали меморандум про співпрацю.

Меморандум як шлях до об’єднання зусиль щодо захисту прав інвалідів має надати нового імпульсу діяльності, спрямованої на досягнення головної мети, яка полягає у забезпеченні повної реалізації інвалідами своїх прав на основі справедливості та їхньої участі у житті суспільства

Сторони також об’єднають зусилля в здійсненні просвітницької та інформаційно-роз’яснювальної діяльності у суспільстві щодо захисту прав інвалідів.

У рамках дії меморандуму в.о.директора Березинець В.В. та головний спеціаліст Лиско К.М. провели зустріч з особами, які мають статус інваліда та проходять реабілітацію, відповіли на їхні запитання щодо безоплатної правової допомоги.