назад
16.05.16

Співпраця з громадськими організаціями.

20161605

13 травня 2016 року виконуюча обов’язки директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Пушкаревська провела зустріч з заступником голови громадської організації “Кременчуцька спілка ветеранів Афганістану” Іваном Піснею.

         В ході зустрічі керівника громадської організації було проінформовано про діяльність місцевого центру, види правової допомоги, які ним надаються, роз’яснено порядок звернення  та категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.  Особливу увагу було приділено найбільш поширеним питанням, які виникають у членів організації та їх сімей (питання безкоштовного перевезення, у т.ч. міжміського, оформлення пільг по сплаті комунальних послуг та інш.).

         Також було обговорено шляхи подальшої співпраці, зокрема щодо спільного надання соціальних послуг учасникам бойових дій у вигляді безоплатної правової допомоги, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, виявлення нагальних правових проблем зазначеної категорії громадян, спільної розробки та реалізації заходів з їх вирішення.