назад
12.02.16

Співпраця з міськими організаціями політичних партій

20160212 104748

     12 лютого Кременчуцьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено зустріч з керівником Кременчуцької міської організації політичної партії “Об’єднання самопоміч” Дмитром Плахотником та керуючим справами організації Ігорем Ігнатенко.

         Тривалий час активну діяльність з надання безоплатної первинної правової допомоги здійснює Кременчуцька міська організація політичної партії “Об’єднання самопоміч”, офіс якої розміщено за адресою м. Кременчук, вул. Перемоги, 3-А. Волонтери організації ознайомлюють громадян з їх правами та обов’язками, надають кваліфіковані консультації, спрямовують громадян саме в ту структуру, відділ управління, яке компетентне вирішити конкретну проблему а також до Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

В ході зустрічі  начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД Світлана Терещенко розповіла про повноваження центру вторинної правової допомоги, категорії  населення,  на які орієнтована робота по наданню правових послуг. 

З метою  надання всебічної кваліфікованої правової допомоги мешканцям міста  учасникам зустрічі обговорили шляхи подальшої співпраці для надання безоплатної первинної правової допомоги громадянам, яка охоплюватиме такі види правових послуг, як надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, складання заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім процесуальних), надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації. Також учасникам  зустрічі було надано інформаційні матеріали, контакти працівників центру.