назад

Співпраця з надання правових послуг продовжується

golovna

14 червня для людей з обмеженими фізичними можливостями працював мобільний пункт консультування на базі Рівненського районного центру зайнятості.

Участь у його роботі брали начальник відділу Рівненського місцевого центру з надання БВПД Ольга Мазурець та адвокат, яка надає безоплатну правову допомогу, Оксана Теперик. 

1

Спочатку представник Рівненського місцевого центру презентувала діяльність системи безоплатної правової допомоги та розповіла про роботу МЦ та послуги, який він надає.

Адвокат Оксана Теперик надавала фахові роз’яснення у сфері трудового, пенсійного, майнового права. Після цього відбувалися індивідуальні юридичні консультації з питань приватизації земельної ділянки, поновлення термінів позовної давності для прийняття спадщини, правонаступництва з оформлення спадщини на землю і будівлю тощо.

Мешканці з навколишніх сіл Рівненського району після завершення роботи мобільного пункту консультування запрошували фахівців до проведення таких правових заходів у своїх населених пунктах.

3

Довідково. До Рівненського місцевого центру для отримання безоплатної правової допомоги можуть звертатися жителі міста Рівне, Острога, Рівненського, Здолбунівськго, Гощанського, Костопільського, Острозького, Корецького та інших районів Рівненської області. Центр знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7, тел. (0362) 26-08-40, 097-313-20-44.